ABOUT

Bună ziua! Suntem o firmă de construcții din Piatra Neamt care vă poate oferi tot sprijinul necesar pentru proiectul dumneavoastră! Fie că este vorba de ridicat o casă la roșu, la cheie, finisaje interioare și exterioare, instalații electrice, sanitare sau termice, Cornel Profesional Constructr este alături de dumneavoastră cu profesionalism, calitate și garanții!

SC. CORNEL PROFESIONAL CONSTRUCT este o societate romanească  cu capital  privat. Compania a fost înființată în anul 2004 și este specializata în lucrări de anvergura medie în domeniul construcțiilor civile și industriale.

Managementul societății studiază în mod constant cerințele pieței și implementează în mod permanent metodele de lucru  pentru satisfacția clienților la fiecare proiect. Firma oferă soluții în conformitate cu standardele naționale și internaționale în vigoare. Se asigura riguros de respectarea tuturor normelor de siguranța și calitate. Lucrează în mod eficient cu arhitecți și designer  pentru proiecte de calitate și pentru protejarea mediului înconjurător.

Misiunea noastră consta în furnizarea de soluții de construcții prin care sa răspundem rapid, economic, competent și la nivelul amplorii cererii clienților. Firma se adaptează nevoilor și posibilităților clienților, respectând termenele și bugetele stabilite. Experiența în domeniu de peste 16 ani a echipei de lucru asigura ducerea la bun sfârșit a proiectelor complexe.

CORNEL PROFESIONAL CONSTRUCT este o companie clădită pe relații, iar încrederea este piatra de temelie a oricărei relații. Construim pe baza acestei încrederi, acționând întotdeauna cu deplină integritate, cooperarea onesta fata de clienți, furnizori și sub-contractori.